luni, 19 octombrie 2015

Toamna e un sentiment!



E atata frumusete in zilele de toamna, te pierzi pur si simplu in ultima rasuflare a frunzelor, dinaintea caderii lente, simti mingiierea lor in timp ce le privesti asezandu-se la picioarele tale aidoma unui covor princiar, E cald si totusi simti ca e toamna, ca e melancolic si trist.








Miroase a toamna,a pamant ud si a frunze mucegaite.Miroase a seri lungi si ceai cu scortisoara,a placinte aburind si joc de carti la ceas de seara...Miroase a lectura de carte veche,a ciocolata amaruie asortata cu cafea fierbinte si a cantec ascultat in surdina... Miroase a pasi impleticindu-se in covor de frunze,a iubiri cu aroma de gutui,a vise despletite prin salcii. Miroase a doruri parasite ,ascunse in trandafiri uscati,miroase a fum de iluzii arse,a sperante invechite-n sertare. Arome subtile, incurcate si amestecate,amalgam cu iz de toamna umeda si rece....Azi, in sufletul meu e toamna... cad amintirii, frunze si doruri...




3 comentarii:

  1. After looking at a number of the blog articles on your site, I seriously like your way of blogging. I added it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future.

    Good Friday Images 2019
    Happy Easter Images 2019
    Happy Easter Poems 2019
    Passover Images 2019
    Passover Images 2019

    RăspundețiȘtergere
  2. excellent put up, very informative. I wonder why the opposite experts of this sector do not understand this. You must continue your writing. I’m sure, you’ve a great readers’ base already!

    Good Morning Images 2019 hd
    Good Morning Images 2019 Download
    Good Morning Quotes 2019 With hd Images
    Good Morning Quotes 2019 For Whatsapp

    RăspundețiȘtergere